Now Reading
Diviodent: Zâmbetul imaculat, element-cheie pentru un aspect fotogenic

Diviodent: Zâmbetul imaculat, element-cheie pentru un aspect fotogenic

Revista Psychologies

Diviodent: Zâmbetul imaculat, element-cheie pentru un aspect fotogenic: 3 soluții pentru zâmbete strălucitoare la petrecerile verii

Potrivit unui sondaj** derulat de Diviodent, unic importator al sistemelor profesionale de albire Opalescence, lider mondial în albirea profesională a dinților, 88% dintre femei consideră că un zâmbet alb și strălucitor este important și foarte important pentru a avea un aspect fotogenic în fotografii.

Studiile arată că zâmbetul nu este doar o expresie a fericirii, ci este corelat cu starea de sănătate generală. Astfel, zâmbetul reduce stresul, scade tensiunea arterială, întărește sistemul imunitar și contribuie la o viață mai lungă și mai sănătoasă. În plus, mai multe cercetări confirmă că persoanele care zâmbesc sunt percepute a fi mai atractive.

Astfel, aproape în unanimitate (99%), participantele la sondaj* consideră că zâmbetul influențează starea de spirit. Totodată, întrebate „care este primul lucru pe care îl observați atunci când vă întâlniți cu cineva”, 81% dintre respondente au răspuns „expresia facială, dacă zâmbește sau nu”, în timp ce 12% observă îmbrăcămintea și accesoriile.

Dacă 8% dintre respondente nu doresc să aducă îmbunătățiri zâmbetului lor, mai multe de jumătate dintre participantele la sondaj (56%) nu sunt mulțumite de nuanța dinților, în timp ce 22% ar dori să îmbunătățească forma sau alinierea dinților, iar 40% starea generală a sănătății orale.

 Pe măsură ce înaintăm în vară, în special în august, crește și numărul evenimentelor sociale- fie că vorbim aici de nunți, petreceri, întâlniri cu prietenii, festivaluri și vacanțe. Vara aduce cu sine o mulțime de ocazii speciale, iar în astfel de momente, un zâmbet alb și strălucitor poate face diferența, atât în ceea ce privește încrederea în sine, cât și în impresia pe care o lăsăm celor din jur. Observăm în această perioadă o cerere crescută pentru procedurile de albire dentară, atât în cabinet, cât și acasă. Este firesc, având în vedere că vara este anotimpul în care zâmbim mai mult și ne dorim ca fiecare moment să fie imortalizat perfect, un zâmbet sănătos și strălucitor devine accesoriul-vedetă pentru fiecare dintre noi”, spune Diana Baltac, cofondator Diviodent.

Cum să-ți pregătești zâmbetul strălucitor pentru petrecerile verii? 3 Soluții eficiente.

La nivel mondial, dar și în România, printre cele mai populare și eficiente produse de albire a dinților sunt produsele din gama Opalescence, liderul mondial în albire dentară.

Cel mai vândut produs din portofoliul Diviodent în 2023 și în prima jumătate a anului 2024 a fost Opalescence PF 16% Patient Kit, sistemul personalizat de albire a dinților, unul dintre cele mai apreciate și de către medicii stomatologi. Topul celor mai importante produse din portofoliul Diviodent este completat de Pasta de dinți Opalescence și Opalescence Boost PF 40%, tratamentul intensiv de albire a dinților efectuat doar în cabinetele stomatologice și la recomandarea medicului.

„Bineînțeles, pe termen lung, este important să menținem o igienă orală adecvată, să mergem regulat la controale stomatologice, să evităm alimentele și băuturile care pot păta dinții. Dar, dacă ne dorim rapid îmbunătățirea aspectului zâmbetului, albirea dentară rămâne cea mai eficientă metodă. Și din ce în ce mai populară. Dacă albirea dentară la cabinet implică aplicarea unui gel de albire puternic și este considerat cel mai eficient mod de albire, albirea dentară acasă implică purtarea unei gutiere personalizate de albire, care conține un gel de albire cu concentrație mai mică decât cel utilizat la albirea din cabinet, aceasta fiind o soluție foarte convenabilă și ușor de utilizat” completează Mihaela Radu, cofondator Diviodent.

Astfel, potrivit celor două fondatoare, cele mai cunoscute și solicitate soluții de albire dentară din gama Opalescence includ:

Opalescence PF 16% Patient Kit, un gel de albire la domiciliu pe bază de peroxid de carbamidă care conține potasiu și fluorură pentru a reduce sensibilitatea dinților.

Opalescence Go, gutiere de albire preumplute care se aplică direct pe dinți și sunt foarte ușor de utilizat.

Opalescence Boost PF– un gel pe baza de peroxid de hidrogen utilizat in procedura de albire in cabinetul stomatologic pentru a oferi rezultate rapide de albire.

Pasta cu efect de albire Opalescence Whitening Toothpaste care conține fluorură și ajută și la prevenirea cariilor este extrem de utilă pentru întreținerea zâmbetului strălucitor. Nu vorbim aici de efect de albire peste noapte, ci în timp” – mai adaugă Diana Baltac.

*Sondaj realizat online, în perioada 8-18 martie 2024, pe un eșantion reprezentativ de 250 femei de toate vârstele

**Sondaj derulat online, la nivel național, în perioada 5 mai-5 iunie 2023, pe un eșantion de 428 de femei de toate vârstele.

Despre Diviodent

Diviodent este distribuitor de consumabile și sisteme de albire dentară pentru cabinetele stomatologice și persoane fizice și unic importator Ultradent Products în România.

Diviodent este activ pe piața din România din 2004 și este condus de către antreprenoarele Diana Baltac și Mihaela Radu.

Diviodent realizează distribuția consumabilelor, prin 2 căi principale. Astfel, pe segmentul B2B, furnizarea consumabilelor pentru cabinetele stomatologice se face în principal, prin rețeaua specializată de distribuitori, construită și consolidată de-a lungul celor 20 de ani de activitate. În urma evenimentelor de promovare adresate consumatorului final ponderea vânzărilor online pe site-ul dentalmall.ro este in creștere semnificativă.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top