Now Reading
Conturul ochilor are nevoie de extra îngrijire după vară

Conturul ochilor are nevoie de extra îngrijire după vară

Revista Psychologies

Ochii trădează cel mai repede vârsta cuiva. Și când spun ochii, mă refer, de fapt, la zona sensibilă din jurul ochilor, unde pielea este mai subțire și mai uscată decât oriunde altundeva. Aici este și mai puțin țesut muscular și o capilaritate bogată, care este responsabilă, din păcate, de aspectul ușor umflat al zonei, mai ales dimineața. Faptul că ochii sunt într-o mișcare permanentă nu ajută deloc. Clipești și strângi ochii de cel puțin 1000 de ori pe zi. Iată ce trebuie să faci pentru a proteja această zonă delicată. Mai ales când intri în sezonul rece și frigul desenează ravagii pe față. Pielea se deshidratează ușor și ridurile par să se înmulțească peste noapte, mai ales pe pielea sensibilă din jurul ochilor.

1. Masajul zilnic al zonei ochilor

Cel mai bun remediu pentru ștergerea semnelor de oboseală și de îmbătrânire este un masaj zilnic. Îți poți aduce expertul în masaj chiar acasă: FOREO IRIS 2 este un dispozitiv special creat de extratereștrii suedezi, lideri mondiali în tehnologia frumuseții, pentru masajul zonei ochilor. Inspirată de tehnicile antice de presopunctură folosite în Asia, peria de masaj funcționează pe principiul drenajului limfatic prin atingerea cu degetele în combinație cu impulsurile de masaj T-Sonic™.  Masajul regulat al zonei ochilor, timp de 1 minut pe zi, netezește conturul ochilor, contribuie la fermitatea pielii delicate din jurul ochilor și elimină vizibilitatea cearcănelor și pungilor de sub ochi.

2.Tonifierea zonei din jurul ochilor și a gurii

Uneori ai nevoie de artileria grea pentru a netezi ridurile care se formează în jurul ochilor tăi când râzi. (Pentru că nicio femeie nu va recunoaște că, de fapt, ceea ce o deranjează cel mai mult sunt liniile subliniate de fond de ten după câteva ore de aplicare!!) Tehnologia nu a evoluat doar în ceea ce privește telefoanele mobile și televizoarele. Poți folosi microcurenți pentru a-ți tonifica pielea delicată din jurul ochilor și buzelor în confortul propriei case. Încearcă Bear 2 Eyes & Lips, cel mai nou dispozitiv de tonifiere cu microcurent pentru zona ochilor și a buzelor, creat de specialiștii în tehnologie de frumusețe de la FOREO. Trăiește, iubește și zâmbește fără riduri. Sună ca o reclamă pentru un film Hallmark, dar ți s-ar putea întâmpla și ție. Primele rezultate vor apărea după prima săptămână de utilizare. Cu ajutorul a 10 intensități reglabile pentru microcurenți, semnele timpurii de îmbătrânire din jurul ochilor și gurii vor fi atenuate și anii vor fi șterse de pe față.

3.Hidratarea zonei ochilor

Masajul și tonifierea sunt doar primii doi pași. Poveștile ne-au învățat că numărul magic este 3, așa că nu ignora ultima parte a tratamentului. Fii generos cu ochii tăi și aplica în fiecare seară un ser, Foreo Iris Firming Eye Serum, și o cremă de ochi de calitate, Foreo Iris Concentrated Eye Cream..

Trei pași simpli de îngrijire a ochilor care te vor face fericită dimineața când te privești în oglindă. Un look proaspăt și tineresc va atrage admirația tuturor, indiferent dacă porți sau nu machiaj.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top