Now Reading
FOREO lansează KIWI™ Oil Control Mattifying Moisturizer – baza de machiaj pentru un ten gras

FOREO lansează KIWI™ Oil Control Mattifying Moisturizer – baza de machiaj pentru un ten gras

Revista Psychologies

Liderul mondial în domeniul beauty – tech, FOREO, îmbogățește colecția KIWI™ cu un produs de bază: KIWI™ Oil Control Mattifying Moisturizer. Folosită împreună cu dispozitivul KIWI™ derma și masca KIWI™ Active Pore & Black Head Mask, noua cremă completează revoluționarul tratament de redefinire a pielii KIWI™, oferind o îngrijire completă de purificare și minimizare a porilor, pentru un ten proaspăt și fin.

Un ten cu aspect sănătos și proaspăt

Mult temuții pori sunt, de fapt, niște orificii minuscule aflate la suprafața pielii, cu rolul important de a facilita eliberarea de sebum, transpirație și toxine. Problema este că se pot înfunda foarte ușor și pot duce la diverse probleme ale pielii, inclusiv puncte negre, acnee și acel aspect obosit al tenului. Motivele care duc la înfundarea porilor sunt foarte diferite – de la excesul de grăsime provocat de schimbările hormonale, pielea uscată pâna la acumularea de celule moarte sau murdăria și grăsimea blocate pe suprafața pielii. Studiile arată că o curățare regulată și îngrijirea  cu produse special concepute pot reduce  semnificativ aceste probleme. Rezultatul? Un ten cu aspect sănătos și proaspăt.

Lupta cu tenul gras și porii vizibili nu este doar o problemă întâlnită în adolescență. Se confruntă cu ea și mulți adulți. Noua cremă KIWI™ Oil Control Mattifying Moisturizer a fost creată special pentru a echilibra producția de grăsime pentru un aspect mat natural. Minimizează aspectul porilor, reduce petele și calmează iritația și asperitățile. Este primul pas de îngrijire după utilizarea dispozitivului de aspirare a porilor cu microdermoabraziune KIWI, deoarece calmează și hidratează profund pielea.

Sinergia dintre dispozitivele și produsele de îngrijire a pielii Foreo asigură rezultate spectaculoase și oferă o abordare holistică a tot ce înseamnă ritualuri de îngrijire a tenului.

Baza perfectă de machiaj pentru pielea grasă

Noul KIWI™ Oil Control Mattifying Moisturizer este baza perfectă de machiaj pentru pielea grasă, predispusă la erupții, pentru că purifică porii și tratează excesul de sebum cu o formulă ușoară și matifiantă, care lasă pielea hidratată, catifelată, lipsită de acel luciu neplăcut și, cel mai important, mată, fără a înfunda porii.

✔ Reglează producție de grăsime în exces pentru un aspect natual mat.

✔ Minimizează aspectul porilor pentru o piele mai fină.

✔ Reduce petele și calmează iritațiile și asperitățile.

✔ Hidratează profund pielea și împiedică pierderea umidității.

Produsă în Coreea, KIWI™ Oil Control Mattifying Moisturizer folosește ingrediente de origine naturală în proporție de 79%, este vegană, netestată pe animale, fără parfum, testată dermatologic și potrivită tuturor tipurilor de piele.

INGREDIENTE DE IMPACT

Microexfoliantul LHA (Acid Lipohidroxi), un derivat al acidului salicilic, are proprietăți unice liposolubile, care descompun legăturile dintre celulele moarte ale pielii, promovează refacerea celulară și dezvăluie o piele mai netedă, mai strălucitoare, fără a irita.

Planta Hamamelis, cunoscută pentru proprietățile astringente, reduce aspectul porilor, astfel încât pielea pare mai netedă. De asemenea, ajută la reglarea producției de sebum, pentru o piele mai echilibrată.

Cica (Centella Asiatica) ajută la restabilirea barierei de hidratare a pielii, calmând iritația. De asemenea, ajută la reducerea petelor și accelerează vindecarea pentru o piele mai rezistentă.

Glicerina hidratantă este un umectant extrem de puternic care atrage și reține umezeala în timp ce o leagă de piele. De asemenea, oferă un strat protector care previne pierderea umidității, făcându-l potrivit pentru toate tipurile de piele.

Before and After folosind KIWI™ Oil Control Mattifying Moisturizer :

Tratamentul de redefinire a pielii KIWI™

Tratamentul de redefinire a pielii KIWI™ este o soluție avangardistă pentru probleme ale pielii care conține acum trei produse: KIWI™ Active Pore & Black Head Mask, o mască cu o formulă cremoasă care catifelează pielea și elimină impuritățile acumulate și întărite în pori de-a lungul timpului, KIWI™ derma, un aparat performant pentru microdermabraziune cu diamante pentru curățarea porilor și KIWI™ Oil Control Mattifying Moisturizer, o cremă esențială pentru hidratarea pielii, mai ales după folosirea dispozitivului KIWI™.

Afla mai multe pe notino.ro

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top