Now Reading
Regulile unui look de vară epic

Regulile unui look de vară epic

Revista Psychologies

Căldură și machiaj sunt două cuvinte care nu se înțeleg deloc bine pe temperaturile sahariene cu care ne confruntăm în ultimii ani vara. Dacă te-ai plictisit să cauți make-up-ul perfect care să reziste la 35 de grade Celsius (pont: nu mai căuta, nu există așa ceva), încearcă cele cinci reguli de aur ale verii.

1. Curăță și hidratează

Nu, n-am înghesuit 2 legi într-una. Acesta ar trebui să fie ritualul tău zilnic. Gândește-te la asta ca la o rugăciune zilnică pentru pielea ta. Chiar și atunci când nu folosești machiaj, trebuie să te demachiezi (seara și dimineața). Dacă vrei o piele perfect curată, imediat după ce te-ai demachiat, folosește Luna 2, dispozitivul anti-îmbătrânire de curățare facială de la expertul în beauty high-tech Foreo, care-ți lasă tenul strălucitor și moale. Adaptat oricărui tip de ten, Luna 2 folosește pulsații care îndepărtează impuritățile, sebumul si resturile de machiaj. Partea anti – îmbătrânire reduce aspectul liniilor fine și conferă tenului un aspect mai ferm și mai elastic.

Ultimul pas: aplică o cremă hidratantă cu o textură ușoară, pe bază de apă și pielea ta va avea timp de refacere peste noapte.

2. Îngrijește-ți sprâncenele

Acesta este, probabil, cel mai bine păzit secret al vedetelor. Niște sprâncene îngrijite și bine conturate pot scoate în evidență ochii mult mai bine decât un machiaj ușor, de vară. N-a spus nimeni că nu poți folosi un ondulator de sprâncene sau chiar gene false, pentru a da un efect dramatic ochilor. Folosește în fiecare seară o cremă pentru ochi și, de câte ori ai timp, apelează și la trucurile bunicii, care se dovedesc a fi foarte eficiente: aplică pe ploape comprese cu ceai rece sau felii de castravete de la frigider.

3. Folosește măstile potrivite

Măștile de față sunt special concepute pentru a ajuta ingredientele să acționeze profund pentru orice îngrijorare a pielii pe care o ai. Chiar și un ten gras sau predispus la acnee are nevoie de 2-3 măști pe săptămână. Măștile de hidratare sunt indicate o dată pe săptămână deși, dacă vremea este uscată, de două ori ar fi și mai bine.

Dacă vrei să maximizezi efectele măștii tale favorite, treci la armele extratereștrilor. Folosește UFO, cel mai avansat dispozitiv pentru tratament facial din lume, conceput special de specialiștii de la Foreo pentru a transforma tratamentul cu mască preferata de 20 de minute într-un răsfăț de 90 de secunde. Încălzirea deschide porii, pulsațiile T-Sonic infuzează ingredientele active în piele, iar crioterapia etanșează ingredientele active și îmbunătățește fermitatea pielii. Vei avea parte de un tratament demn de un SPA de lux în confortul casei tale.

4. Ai grijă de zâmbetul tău

Un zâmbet frumos te poate scoate în evidență în orice împrejurare. Și nu te costă nimic. Sau aproape nimic. Trebuie doar să ai grijă de buze printr-o exfoliere ușoară periodică și aplicarea unui balsam de câte ori simți nevoia. Nu uita de periajul zilnic, de două ori sau, dacă vrei să ieși în evidență, apelează și la un specialist pentru un tratament de albire a dinților.

5. Folosește protecție solară

Nu degeaba am lăsat la final protecția solară. Este, probabil, cel mai important lucru pe care îl poți face vara pentru pielea ta. Indiferent de culoarea tenului, trebuie să folosești o cremă cu cel puțin 30 FPS, deși 50 ar fi ideal. Alege o formulă rezistentă la apă și aplică la fiecare două ore. Studiile au arătat că majoritatea dintre noi nu se protejeaza suficient împotriva razelor dăunătoare ale soarelui. Ori ne dăm dimineața și uităm să reaplicăm, ori nu folosim cantitatea suficientă pentru o protecție eficientă.

De azi, pielea ta intră oficial în vacanța de vară. Dacă renunți o săptămână la machiaj, îi dai o șansă să respire și, cine știe, s-ar putea să-ți placă noul look de vară gol – goluț. Instagramabil de fresh!

 

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top