Now Reading
MyElements: o nouă eră a suplimentelor alimentare nutriționale

MyElements: o nouă eră a suplimentelor alimentare nutriționale

Revista Psychologies

ISO PLUS, companie de referință în industria suplimentelor nutritive, introduce gama MyElements în România. Tabletele efervescente ambalate individual cu o formulă special concepută de vitamine, metale și minerale care susțin un stil sănătos și echilibrat sunt vedetele noii game.

Sub umbrela #MyWayOfLiving, MyElements își propune să încurajeze comunitatea în adoptarea unui stil de viață sănătos și responsabil centrat nu doar pe sănătatea fizică, ci și pe echilibrul mental și emoțional al întregii familii.

Gama MyElements, concepută pentru a răspunde unei varietăți de nevoi specifice

Astfel, gama completă de suplimente nutritive MyElements este concepută pentru a răspunde unei varietăți de nevoi specifice, de la susținerea imunității și până la creșterea nivelului de energie. Fiecare produs este conceput pentru a se integra perfect în rutina zilnică a unui stil de viață activ, contribuind la îmbunătățirea sănătății generale și a stării de bine.

Gama noastră MyElements este dezvoltată pentru a completa dieta zilnică și pentru a asigura aportul de nutrienți esențiali. Tabletele de pastă de dinți masticabile sunt printre cele mai apreciate produse ale noastre, oferind o soluție convenabilă pentru igiena orală și asigurând protecție și îngrijire superioară pe parcursul zilei, atât pentru adulți, cât și pentru copii,” a declarat Alexandros Skoutris, CEO Iso Plus România&International Business Development Director.

Pe fondul unui interes crescând al publicului român pentru produse eficiente și practice, MyElements aduce pe piața locală tabletele efervescente ambalate individual, dar și pastă de dinți sub formă de pastile masticabile, pentru adulți și copii.

Concepute pentru o absorbție rapidă și eficientă a nutrienților, tabletele efervescente care conțin vitamine, metale și minerale ajută la producerea de energie și la reducerea oboselii și a extenuării, fortifică sistemul imunitar și funcția metabolică, contribuind în același timp la îmbunătățirea sănătății mentale.

Ambalate individual, tabletele efervescente asigură o dozare convenabilă și precisă, fiind perfecte pentru persoanele aflate mereu în mișcare. Aceasta nu doar că le păstrează prospețimea, dar și facilitează administrarea zilnică, asigurând astfel un aport constant de nutrienți care susțin un stil de viață sănătos și echilibrat. Produsele My Elements sunt împărțite în 5 categorii distincte, fiecare cu propriul cod de culori, potrivite pentru persoanele cu daltonism și discromatopsie, fiind  accesibile și ușor de utilizat pentru toate categoriile de consumatori.

Clienții MyElements, persoane active, ocupate, mereu în mișcare

 Consumatorul My Elements este o persoană activă care pune accent pe o abordare holistică a stării de bine. Indiferent dacă este vorba de un angajat ocupat, un sportiv, un antreprenor, un pasionat de fitness sau un părinte, acești consumatori caută soluții nutritive eficiente pentru a-și susține nivelul de energie și imunitatea pe parcursul întregii zile.

Tabletele efervescente ambalate individual sunt ideale pentru a fi transportate și consumate oriunde, oferind comoditate și beneficiile necesare pentru a menține un stil de viață sănătos și echilibrat.

Suplimentele MyElements conțin vitamine și minerale esențiale, cum ar fi complexul de vitamine B, C, D, E, dar și Magneziu sau Zinc care ajută la transformarea alimentelor în energie, reducând astfel oboseala și îmbunătățind performanța fizică și mentală, fiind ideale persoanele care au un ritm de viață dinamic și solicitant.

Mai multe detalii și informații despre gama completă de suplimente MyElements găsiți aici.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top