Now Reading
Revitaleyes Caviderm, secretul pentru ochi frumoși de la Mara Blu

Revitaleyes Caviderm, secretul pentru ochi frumoși de la Mara Blu

Revista Psychologies

Mara Blu lansează în această lună, iulie 2024, noul produs ce completează sortimentul de cosmetice faciale Mara Blu, Revitaleyes Caviderm, cremă de ochi.

Crema de ochi Revitaleyes Caviderm este un produs cosmetic complex dedicat consumatorilor ce îşi doresc îmbunătăţirea aspectului zonei perioculare. Zona ochilor este cea mai sensibilă şi totodată cu impact major în felul cum arătăm.

Pe lângă extractul de caviar cu proprietăţi anti-aging dovedite, conţine ingrediente active precum cafeina, un mix de ingrediente extrase din fructe, precum si un complex de 5 peptide care sustin hidratarea si aspectul luminos al zonei perioculare. In plus, un complex de ingrediente cu ceai verde si cafeina ajuta la reducerea asa numitelor pungi de sub ochi.  Zi după zi, zona ochilor este mai bine hidratata, cearcănele inestetice sunt diminuate, pungile de sub ochi atenuate şi ridurile fine estompate.

Este un produs ce se poate folosi şi dimineaţa şi seara. Asigură şi o bună bază de machiaj pentru zona ochilor.

Ingredientele cheie ale cremei de ochi Revitaleyes Caviderm:

Complexul Revital Eyes

este un complex de nouă generatie, formulat cu probiotice, ceai verde, rodie și cafeină. Această combinație puternică combate și diminuează activ ridurile şi cearcănele, contribuie major la reducerea pungilor de sub ochi. De la zi la zi aspectul pielii din zona ochilor devine mai neted şi mai luminos.

Complexul Mix de fructe

este un complex elaborat pe baza extractelor din afine, trestie de zahăr, lămâie, portocală si arţar. Este un complex vegan ce ofera  luminozitate pielii, eliminând orice semne de aspect tern.

Complexul 5 peptide

are un efect real asupra hidro-liftingului și iluminării pielii, induce producerea de colagen si reduce producerea enzimelor ce duc la distrugerea colagenului. In acest complex exista o peptida ce are un efect similar cu retinolul, insa fara a cauza neplacerile specifice folosirii produselor cu retinol.

Acid Hialuronic

cu două mase moleculare, menține tenul hidratat astfel încât pielea să arate proaspătă, strălucitoare și întinerită, ridurile fiind minimizate. Serul conține acid hialuronic cu moleculă mare ce hidratează tenul la suprafață, formând o barieră de protecție a tenului, dar și cu moleculă mică ce pătrunde adânc în piele, pentru o mai bună hidratare.

Extract de caviar

este un ingredient activ hidratant care nu irită pielea, cu proprietăți benefice tenului, prin îmbunătățirea hidratării, umplerea ridurilor fine, în timp ce reduce inflamația pielii și o protejează împotriva radiațiilor UV, datorită proprietăților sale antioxidante. Folosim un extract de caviar de sturion de inalta calitate.

Squalane-ul

este un ingredient popular și extrem de eficient în produsele de îngrijire a pielii, inclusiv în cremele de ochi. Derivat din squalene, un lipid natural produs de glandele sebacee ale pielii, squalane-ul previne oxidarea oferind beneficii maxime pentru piele: proprietăți antioxidante, protejând pielea de radicalii liberi și de daunele oxidative cauzate de factori de mediu precum poluarea și expunerea la soare. Aceasta ajută la prevenirea îmbătrânirii premature și la menținerea unui aspect tânăr și sănătos al pielii.

Cafeina

Proprietățile cafeinei o fac un aliat eficient împotriva cearcănelor, a pungilor de sub ochi și a altor semne de oboseală. Cafeina are proprietăți vasoconstrictoare, ceea ce înseamnă că poate micșora vasele de sânge. Cafeina are si un efect drenant, astfel ca zona ochilor va deveni mai intinsa, fara acele fluide care se aduna si dau efectul neplacut de puffy eyes. Mai mult, cafeina, este un antioxidant puternic, care protejează pielea de daunele provocate de radicalii liberi și de stresul oxidativ.

Produsul nu conţine parfum

Crema de ochi Revitaleyes Caviderm vine intr-un ambalaj elegant de tip tub, igienic, uşor de folosit şi adaptat unui stil de viaţă activ. Poate fi uşor strecurat într-un portfard şi luat în bagajul de călătorii. Aplicatorul permite şi realizarea unui masaj lejer în zona ochilor.

Pentru că produsul a fost extrem de cerut de consumatorii Mara Blu, în prima fază produsul se va vinde fără cutia de carton, clienţii găsind toate detaliile şi lista de ingrediente pe site.

Produsul este disponibil pe marablu.ro

 

 

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top