Now Reading
Somnul tău este cu adevărat odihnitor?

Somnul tău este cu adevărat odihnitor?

Revista Psychologies

Ai idee ce conţin perna și pilota pe care dormi noapte de noapte?
Îţi propunem să ne imaginăm un scenariu obișnuit dintr-o seară de săptămână, în care te pregătești de somn, sperând că în sfârșit vei avea parte de o odihnă completă, pentru ca ziua următoare să fie una cu adevărat bună.

În jurul nostru există o mulţime de articole despre trucuri pentru un somn de 5 stele. De la sfaturi precum „nu mai mânca cu trei ore înainte de culcare” la „evită ecranele și citește o carte”, toate promit mult dorita relaxare. Însă, te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă cu corpul tău în acele 7-8 ore petrecute în pat, cu capul sprijinit pe aceeași pernă și învelit cu aceeași pilotă, noapte de noapte?

Produsele pentru pat și corpul tău

Somnul este esenţial pentru refacerea corpului după o zi plină. Iar rolul nostru este să-i oferim cele mai bune iţii pentru regenerare la potenţialul maxim. Pe termen lung, noapte de noapte, petrecem ore îndelungate în contact direct cu perne, pilote și lenjerii. Dar te-ai gândit vreodată ce conţin ele?


Ai auzit de poliester, silicon, nylon, acid tereftalic sau etilenglicol? Aceste substanţe, precum și antimicrobiene, antialergice sau stabilizatori chimici pot fi prezente în pernele și pilotele cu umplutură sintetică. Chiar dacă producătorii susţin că aceste materiale nu dăunează sănătăţii, expunerea constantă pe parcursul nopţilor îţi aduce chimicale pe piele și în aerul pe care îl respiri.

Alternativa naturală: Valeria Home

Știai că produsele pentru pat de la Valeria Home sunt realizate din materiale 100% naturale? Lână merinos, mătase Wild Tussah, amestec de in și mătase (Flaxilk) sau bumbac organic. Lenjeria de bumbac organic nu a fost expusă nici măcar la substanţe de albire, păstrând culoarea naturală a bumbacului.


Ce înseamnă să dormi într-un pat cu produse din materiale naturale? Înseamnă că nu te expui la substanţe chimice străine și că îţi oferi un confort superior datorită proprietăţilor naturale de gestionare a umidităţii, reglare a temperaturii și permeabilitate a aerului. Astfel, fibrele
naturale creează un mediu perfect pentru un somn profund și odihnitor.

Schimbă-ţi somnul, începe cu perna

Dacă vrei să îţi îmbunătăţești somnul, începe cu un mic pas: schimbă perna. Alege una din materiale naturale. De reţinut, pernele din materiale naturale se tasează în timp, adaptându-se formei capului și corpului. O pernă mai fermă se va ajusta rapid pentru a deveni ideală pentru tine.
Ai grijă de tine! Creează acasă un spaţiu care să-ţi ofere adevărata odihnă pe care corpul tău o merită.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top