Now Reading
TonCorner: Renovați cu stil și economisiți

TonCorner: Renovați cu stil și economisiți

Revista Psychologies

Profită de campania Marea Renovare De Vară de la TonCorner: 10% reducere la toate produsele, plus transportul gratuit la domiciliu.

Alege vopsea, tapet sau servicii de zugrăvit pentru un nou look al casei tale!

Vara este anotimpul perfect pentru a oferi o nouă viață spațiului dvs! Fie că vreți să renovați pereții cu o vopsea nouă, să adăugați un plus de personalitate cu tapet sau să apelați la profesioniști pentru o renovare completă, TonCorner vine cu soluții complete de renovare și cu o ofertă de nerefuzat!

Campania „Marea Renovare De Vară” de la TonCorner vă încurajează să începeți amenajarea cu o reducere de -10% la toate produsele, plus transportul gratuit la domiciliu. Reducerea este valabilă pentru achiziții de vopseluri, tapet, accesorii sau servicii de zugrăvit în valoare minimă de 10.000 lei, cu TVA.

Oferta este valabilă atât pentru magazinul fizic din București, situat pe Bdul Mihalache 127, cât și pentru clienții care cumpără online de pe https://www.toncorner.ro/, în perioada 01 iulie – 31 august 2024.

Ne-am dorit cu această campanie să venim în sprijinul clienților noștri , celor care și-au propus în această vară să-și amenajeze spațiul de locuit. Indiferent că doresc o renovare în interior sau în exteriorul casei, că vorbim de pereți, fațadă sau de mobilier din lemn, PAL, metal, chiar gresie și faianță,  gama noastră de vopseluri acoperă toate necesitățile lor. Avem posibilitatea să le oferim și servcii de zugrăvit, în cazul în care doresc vopsea decorativă sau orice alt tip de vopsea. O reducere de -10% înseamnă mult pentru oricine, mai ales în cazul unei amenajări de proporții și în plus, le oferim și transportul produselor în mod gratuit, pe toată perioada campaniei.  Dorim să avem clienți mulțumiți și atunci le oferim soluții exact atunci când au ei nevoie. Îi așteptăm atât în magazinul fizic, dar și în online!”, declară Liana Leriu, Managing Partener la TonCorner.

Vopseluri de calitate:

TonCorner vă pune la dispoziție o gamă largă de vopseluri în culori unice, semnate de pasionați de culoare, vopsele decorative marca Ressource Peinture Franța, perfecte pentru a crea o atmosferă unică și personalizată. Finisajele sunt extrem de variate în termen de materie și luciu, cu destinații complete, la interior, exterior, lemn, PAL, MDF, metal, gresie, faianță sau orice altă suprafață ce se dorește a fi redecorată prin culoare.

Tapet pentru toate gusturile:

Descoperiți o varietate de modele de tapet, de la cele clasice și elegante la cele moderne și îndrăznețe. Alegeți tapetul care vi se potrivește cel mai bine stilului și transformați pereții în opere de artă. Colecțile de tapet sunt adevărate operă de artă, originale, autentice, ludice, create în colaborare cu creatori avantgardiști pasionați de formă, culoare și grafică.

Servicii de zugrăvit profesionale:

Echipa de zugravi experimentați de la TonCorner vă poate ajuta cu zugrăvirea completă a casei. De la pregătirea pereților la aplicarea vopselei sau a tapetului, echipa noastră se va asigura că renovarea se realizează la cele mai înalte standarde de calitate.

Nu ratați ocazia de a profita de această ofertă specială și de a vă transforma casa în vara aceasta! Campania „Marea Renovare De Vară” este valabilă în perioada 01 iulie – 31 august 2024. Pentru mai multe informații, vizitați magazinul nostru din București, sau intrați online pe https://www.toncorner.ro/.

 

Despre TonCorner:

Toncorner este distribuitor unic în România pentru tapet și vopsea  marca Ressource Peinture Franța, din iunie 2017. Culorile purtate de finisajele Ressource sunt unice, creații ale unor artiști contemporani. TonCorner, expert în domeniul cromaticii, un alchimist de culoare, vă pune la dispoziție o gamă variată de vopseluri Premium în peste 1000 de culori, dar și servicii profesionale de zugrăvit.  Misiunea noastră este de a ajuta clienții noștri să-și transforme casa, într-un spațiu unic și confortabil, care să le reflecte personalitatea.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top