Now Reading
VILLIA – un ocean nemărginit de talent

VILLIA – un ocean nemărginit de talent

Revista Psychologies

Numită fenomen și premiată cu un Golden Buzz la show-ul Românii au Talent de către Smiley și Pavel Bartoș, Villia – Iulia Vîlceanu – este gata să facă și să spargă valuri cu piesa ei din finala show-ului „Oceanul”.

O piesă extrem de sensibilă, așa cum au fost toate de până acum – „Trec peste” și „Norocul meu” – scrisă în totalitate de Villia – „Oceanul” conturează tot mai mult portretul unui artist complex, fie el la început de drum.

Despre pesă Villia spune că: “ „Oceanul” e o piesă în care eu am încercat să strecor puțin din speranța aceea oarbă, pe care o aveam din abundență când eram mici, și anume că totul este posibil. E o piesă despre a visa și a nu lăsa drumul înspre visul tău să îți fure prea mult din speranța asta copilărească, care te împinge înainte acel ultim centimetru când crezi că nu mai poți ajunge. Nu am ajuns încă, și da, mai e mult de mers, dar știu sigur că, sunt (și suntem) mai aproape decât eram ieri, iar pentru mine, piesa asta e unul dintre motive.”

Villia intră în familia HaHaHa Production

Și cum visele nu rămân niciodată fără ecou, odată cu lansarea videoclipului „Oceanul”, Villia intră în familia HaHaHa Production.

Venirea Villiei este o mișcare firească bazată pe talentul ei în calitate de cantautor și pasiunea pe care o are pentru muzică, pe de-o parte și continua căutare de talente marca HaHaHa Production.

 ”Spuneam despre „Oceanul” că este o piesă scrisă despre încercarea de a nu îți lăsa visul să se piardă printre altele, ” în oceanul ăsta mare”. Cred că de asta înseamnă enorm pentru mine faptul că piesa asta a devenit podul dintre tot ce a fost viața mea înainte, până la Românii au Talent și ce urmează după, odată cu alăturarea la HaHaHa Production.

Nu credeam vreodată, sincer, că o să am norocul să cunosc astfel de oameni, care să viseze împreună cu mine și care au același drive de a aduce visul la realitate, dar uite-ne aici. Cred că toată lumea știe că HaHaHa este și a fost întotdeauna despre și pentru oameni, iar eu suntem extrem de mândră de faptul că, începând de azi, pot „să cânt, să visez și să râd”, fiind unul dintre ei.” declară Villia.

Aventura Villiei începe în forță

Cu zeci de piese scrise și păstrate aproape de suflet, aventura Villiei începe în forță.

După Românii au Talent și, odată cu el, cele 3 piese proaspăt lansate, Villia se va întâlni LIVE cu publicul la Big Little Festival – festivalul dedicat familiilor ce va avea loc între 21 și 23 iunie la Râșnov.

Villia reprezintă artistul tânăr, viitorul creator de HIT-uri, muzicianul care trăiește cu și prin muzică. Este reprezentanta generației sale: pasională, puternică, stăpână pe sine și pe mesajul pe care vrea să-l ofere publicului.

Nu ne rămâne decât să fim martori la parcursul profesional al Villiei, atât online – pe platformele de socializare cât și la concerte și evenimente.

Piesa „Oceanul” este producție HaHaHa Production.

 

Credite:

Muzica: Chopsticks, Iulia Vîlceanu

Versuri: Iulia Vîlceanu

Producție: Chopsticks

Mix/Master: Chopsticks

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top